KULJETUSLOGISTIIKAN KONTROLLI ON VIIMEIN SINULLA

Tälläkin hetkellä kalliit kuljetusvalinnat, puutteellinen toimitusvarmuus ja tarpeeton manuaalinen työ maksavat kuljetuksista riippuvaisille yrityksille rahaa. Logentia tuo kiistattoman läpinäkyvyyden kuljetusketjun hallintaan.

Minimoi kustannukset, maksimoi arvonlisäys

Perinteisesti kuljetusketjun hallinta on ollut lukuisten muuttujien perässä pysymistä, etkä silti ole voinut olla varma, teitkö kannattavimmat valinnat. Logentian kuljetuslogistiikan järjestelmä antaa aina ajantasaisen hinta- ja toimitusaikatiedon päätöksenteon tueksi. Siksi investoinnille tulee täysi tuotto jopa alle kuukaudessa käyttöönotosta.

 

Vähemmän työtä. Varmemmin.

Vaikealukuisten kuljetushinnastojen ja käsityönä tehtävän laskuntarkastuksen aika on Logentian myötä ohi. Logentian järjestelmä yhdistää kuljetuspalveluiden vertailun helppouden digitaalisiin kuljetustilausjärjestelmiin. Samalla se pitää automaattisesti huolen siitä, etteivät kuljetusliikkeet vahingossa laskuta sinua liikaa.

 

Selkeitä tuloksia ilman etukäteisinvestointeja

Olemme kehittäneet toimintamallimme niin, että yhteistyön perustana on aina mittavien hyötyjen luominen asiakkaillemme. Käyttämämme SaaS-mallin ansiosta laitteisiin tai lisensseihin ei tarvitse investoida etukäteen, vaan tarjoamme tulosperusteisia sopimuksia ja tarkasti ennustettavat kulut. Maksat vain siitä mitä käytät, ja käytön voi lopettaa milloin tahansa.

 

Sopii kaikkiin ERP-järjestelmiin ja verkkokauppa-alustoihin

Olemme integroineet Logentian kuljetuslogistiikan järjestelmän lukuisiin ERP- ja verkkokauppa-alustoihin valmiiden rajapintojen avulla. Tekninen käyttöönotto kestää vain muutaman päivän. Kysy lisää, niin kerromme miten nopeasti pääsemme vähentämään sinun kuljetuskustannuksiasi.

Ajankohtaista
Valmiina kokeilemaan?

Kuljetuslogistiikan optimointi leikkaa asiakkaidemme kuluja keskimäärin 15 %. Mitä suurempi merkitys kuljetuksilla liiketoiminnassa on, sitä laajemmat mahdollisuudet on saavuttaa merkittäviä säästöjä. Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään.


Miten järjestelmä käytännössä toimii?

Varaa maksuton online-demo, niin näet millainen Logentian järjestelmä on. Voit samalla keskustella asiantuntijoidemme kanssa yrityksellesi parhaiten sopivasta kokonaisratkaisusta. Saat meidät kiinni myös puhelimitse: +358 (0)40 574 1358

Haluatko säästöä kuljetuskustannuksiin? Jätä yhteystietosi.

Logentia
on ensimmäinen kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille.

Katso myynnin yhteystiedot

Yhteystiedot

Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Käyttötuki