KULJETUSPALVELUJEN KILPAILUTUS

Konseptoitu kilpailutusratkaisumme on tehokas tapa löytää parhaat kuljetusyhteistyökumppanit ja varmistaa kilpailukykyinen hintataso. Asiakkaamme ovat kilpailuttaneet kustannuksiaan alas jopa yli 30 %.

Kiihdytyskaista kannattavampaan toimintaan

Toimivilla kuljetuspalveluilla on suora vaikutus asiakkaiden kokemaan palvelutasoon ja yrityksen toiminnan kannattavuuteen. Logentian avulla varmistetaan, että kumppaneiksi valitaan parhaat kuljetuspalvelujen tarjoajat.

Luotettava kuljetustarjousten vertailu perustuu toteutuneiden kuljetustapahtumatietojen käyttämiseen arvioinnin pohjana. Logentian vertailujärjestelmät tekevät raskaan laskenta- ja vertailutyön tehokkaasti, jolloin liikkeenjohdolle vapautuu aikaa liiketoiminnan kannalta tärkeämmille kysymyksille.

Logentia-kilpailutuksen avulla:

  • Näet mille reiteille, kuljetusliikkeille ja eräkokoihin kuljetuskustannukset kohdistuvat
  • Havaitset selkeästi eri kuljetustarjousten väliset hintaerot
  • Valitset yhteistyökumppaneiksi parhaiten toisiaan täydentävät kuljetuspalvelut
  • Saat tarkan ennusteen kuinka paljon säästöä kilpailutetut kuljetussopimukset tuovat vuositasolla

Case Nanso Group

Lähes satavuotias Nanso Group on 50 miljoonan euron liikevaihdollaan suomalaisen vaateteollisuuden pioneereja. Tulokset:

  • 30 %:n leikkaus kuljetuskustannuksiin
  • Alle 1 kk takaisinmaksuaika

Ajankohtaista

Valmiina kokeilemaan?

Kuljetuslogistiikan optimointi leikkaa asiakkaidemme kuluja keskimäärin 15 %. Mitä suurempi merkitys kuljetuksilla liiketoiminnassa on, sitä laajemmat mahdollisuudet on saavuttaa merkittäviä säästöjä. Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään.


Haluatko säästöä kuljetuskustannuksiin? Jätä yhteystietosi.

Logentia

on ensimmäinen kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille. Katso myynnin yhteystiedot

Yhteystiedot

Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Yleiset sopimusehdot

Käyttötuki